VEkst

Få mer ut av hver krone du investerer i markedsføring med data-drevet markedsføring, automatisering og bedre digitale kundeopplevelser.

Tjenester

Under finner du våre tjenester delt opp i tre faser ut i fra kundereisen.

Kundereisen starter ved anskaffelse.

Vi utarbeider en strategi og utfører tiltak som gjør deg synlig på nett, viser hva du har å tilby og hvordan markedet kan komme i kontakt med ditt selskap. Tiltakene er blant annet å:

  • Sette opp og kjøre annonsekampanjer i sosiale medier, Google Ads og digitale medier (Finn.no, VG Nett etc)
  • Produsere innhold som grafisk design, tekst, video og bilder til dine nettsider og kampanjer.
  • Søkemotoroptimalisering (SMO/SEO) er en langsiktig strategi vi anbefaler våre klienter, som på sikt gir høy avkastning, sammenlignet med betalte kampanjer.

Strategier og aktiviteter som hjelper potensielle kunder som besøker dine nettsider, din nettbutikk eller andre digitale produkter til å konvertere til betalende kunder.

Dette gjør vi ved å optimalisere og forenkle brukeropplevelsen i produktet, for en smidigere kundeopplevelse og økt konvertering.

  • Automatisering og forenkling av tidkrevende forretningsprosesser som automatisk sending av e-post ved forlatt handlekurv eller avsluttet registreringsprosess (konverteringsloops ).

Statistikk viser at kostnaden på å bevare en eksisterende kunde er 1/5 av det å skaffe en helt ny kunde. 

Å øke bevaring (retention) med 5% gir minst 25 % i økt omsetning.  (Bain & Co) 

Vi utfører analyser og undersøkelser for å legge til grunn strategier og aktiviteter som skal til for å  forlenge kundens levetid og øke fortjenesten (ROI).

Lei en dedikert Growth Manager som hjelper deg med å fasilitere tverrfaglige vekstprosjekter og sette en vekst-strategi.

Våre Growth Managere er tverrfaglige og derfor unike innen sitt fagfelt der hvor de hjelper deg med å bygge bro mellom digital produktutvikling, kundeservice, markedsføring og salg.

Våre GMer benytter Google Design Sprint-metodikken som rammeverk for å tilrettelegge rask problemløsning og eksperimentering, for å raskt finne riktige vekst-tiltak og vekststrategi for å skape bærekraftig vekst.

Det koster tid og penger å rekruttere og bygge opp et eget internt vekst-team. 

Av oss får du leid inn et dedikert og tverrfaglig vekst-team ledet an av en Growth Manager som hjelper deg med å sette vekststrategi og lede vekstprosjekter.

Vekst-teamet består av utviklere, digitale produktdesignere, grafisk designere, spesialister innen Google Ads, Facebook og SEO, innholdsprodusenter og tekstforfattere.

Growth Manager hjelper deg også med å rekruttere ditt eget vekst-team når tiden er inne for det. Vi forlater deg ikke tomhendt.

Teamet tilpasses etter ditt behov.

Vår Prosess

Et kartleggingsmøte er selve starten på vår prosess.

Vi møtes for å bli kjent med din bedrift, dine mål og fastlegger hvilke vekstmål vi skal fokusere på.

Målene kategoriseres etter anskaffelse, aktivering/konvertering og bevaring.

Som klient får du en dedikert Growth Manager som bistår deg med strategi, fasiliterer workshops og fungerer som leder for pågående prosjekter.

Det neste er en workshop som pågår opp til en arbeidsdag.

Her går vi nærmere på å definere problemstillinger, prioritere problemstillinger, skape løsninger og prioriterer konkrete og resultatbaserte tiltak som skal til for å nå dine vekstmål innen kort tid.

Tiltakene settes opp i en strategiplan med oversikt over mål og resultater innen en gitt tid.  

Planen og prosjektene følges opp av din dedikerte Growth Manager.

Vårt team bruker opp til 14 dager med å igangsette kampanjer og andre vekst-tiltak.

Etter igangsettelse er det leveranse av tiltakene.

Tiltakene måles og analyseres under leveranseperioden.

Vi benytter blant annet Facebook Business Analytics, Google Analytics, Hotjar og Hubspot for å monitorere og analysere annonsekampanjer, trafikk og brukeradferd.

Resultater legges frem regelmessig i et vekst-møte etter avtale, for gjennomgåelse og oppfølging av tiltakene som inngås. 

I et vekst-møte går vi igjennom innsamlet nøkkeldata og det tas beslutninger om endringer i tiltak.

Det settes opp et nytt workshop etter behov for å skape nye vekst-tiltak, som baseres på hva innsamlet data forteller.

Partnere

Sammen med våre erfarne innhold- og designspartnere som Norviral og Litvinsky, har du tilgang til profesjonelle fagfolk som skaper engasjerende innhold og design til dine markedskampanjer, digitale produkter og branding.

Ta Kontakt!

Hva trenger du hjelp med?