Medarbeiderne

Om Medarbeiderne

Medarbeiderne er ett «snilt lite selskap» som leverer renovasjonstjenester hvor de henter glass og metall i tillegg til å tilby vask og flytte-tjenester.

Medarbeiderne har de siste årene opplevd i kraftig vekst og 2018 ble vi spurt om hjelpe til med å tilrettelegge for videre vekst. Vi er stolte av å være med på å få flere tidligere rusavhengige i arbeid og forandre liv til det bedre. På deres reise har vi bidratt med å bygge og videreutvikle en egen kundeportal, markedsføring og strategi. 

«Vi er et snilt lite selskap som rekrutterer medarbeidere rett fra rusbehandling og inngår arbeisdsavtaler med lønn fra første dag. » – Medarbeiderne AS

CRM-system

Vi har vært med å videreutvikle et skreddersydd CRM system for Medarbeiderne. Dette CRM systemet tar for seg alt fra registrering av nye kunder, automatisk oppfølgning av eksisterende kunder samt et verktøy for å legge opp kjøreruter for sjåfører. Her gjør vi stadige oppdateringer og forbedringer, hvor målet er å fjerne mest mulig friksjon i den daglige driften for Medarbeiderne.

Minside-løsning

Et ønske fra både Medarbeiderne og deres kunder var å få på plass en portal hvor all nøkkelinformasjon om deres Henting Hjemme-abonnement var samlet. Dette har resultert i utviklingen av «Min Side». Her har vi bistått med design, utvikling og strategi. Innføringen av Min Side har ført til at nye kunder automatisk kan registrere seg via Medarbeiderne sine nettsider og selv starte et abonnement. Tid og penger spart!

Vekst-strategi

Fra måned-til-måned hjelper vi Medarbeiderne med vekststrategi. Målet er å oppnå vekst i form av bedre kundereiser, effektivisering forretningsprosesser, og nye kunder via digitale kanaler.

Bli kjent med Medarbeiderne

For å se mer om tjenestene Medarbeiderne tilbyr og hvilken forskjell Medarbeiderne utgjør for tidligere rushavhengige og samfunnet, besøk deres nettsted: www.medarbeiderne.no.